Kelly o Alli är dräktiga!

Nu är det en spännande tid att följa framöver då både Kelly och Alli är dräktiga. Jätteroligt! Kelly har redan fått en " liten" mage så det blir verkligen spännande att se vad som döljer sej därinne. Hon ligger ca en vecka före Alli i tid. Så mot slutet av april vet vi;) Efter att ha haft lite divalater angående maten så äter nu Kelly ALLTING glupskt igen, och är pigg och glad för övrigt:)Även Cosy mår Prima även om hon tycker att det daltas lite väl mycket med Kelly ibland.
Dagens foto får bli på Kelly från LRKs jaktmästerskap i höstas! Visst är hon fin!

Fotograf Peter Raneryd


Tomorrows VP

Idag har jag varit på labradorklubbens Fullmäktige och hämtat Tomorrows vanringspris. En tävling där man samlar poäng från olika grenar i hundsporten under året. 2009 VANN Kelly priset på sina lydnads och jaktprovsmeriter! Tre år irad innan har Cosy tagit hem priset och eftersom stauterna är skrivna så att när man vinner priset för 4:e gången och med minst 2 olika hundar så blev priset vårt för alltid. Vilka fantastiska hundar jag har! Kul att ta hem det med mor o dotter! Stort TACK återigen till Anki o Lena och alla träningskamrater som hjälpt oss fram på vägen mot alla meriter:) NI är GULD värda!Nu ska det bli skoj att satsa fullt ut på en ny liten plutt i sommar från 3:e generationen;)

Kellymys

Det händer inte mycket här nu så jag lägger in en söt bild på Kelly när hon myser i sängen!!
Haha..bortskämd?? Nää hur kan nån tro det...
Att hon sedan helst vill bli serverad lite delikatesser på silverfat....det ska vi inte tala om...men hon kräver att valparna prompt behöver liite extra gott!! Jojo är man en primadonna så är man;)


Ännu ett röntgenresultat

Nu är en tredje valp ur hårdrockskullen friröntgad :) Denna gång är det Teas "Gibson" Searover Kellys Guns N´Roses som är röntgad med B höfter och UA armbågarna. Härligt! Nu är det bara att köra på i sökskogen!
Annars händer det inte mycket. Vi går våra vanliga promenader och träningen får allt vänta ett tag till ;) Förutom några korta linjetag och lite närsök på lite torrfoder eller annat gott;)..haha ja det är den nivån vi är på just nu!..men träningsinspirationen kommer väl så småningom!


"Gibson" som liten :)

Tea o Gibson November 2009


Lite av varje

Fortfarande ligger snön djup,men ändå börjar det kännas att det är lite vår i luften med plusgrader och soliga dagar och fåglarna kvittrar. Nu är även Ankis Sweet röntgad med fint resulat :) A höfter och UA på armbågar.
Kelly har nu gått drygt 3 veckor, sen parningen...och nog TROR jag att hon är dräktig då hon visar alla symptom för det som hon gjort tidigare med dålig aptit mm...Men än vet vi inte säkert..men ÄR hon inte det så har hon iallafall lurat mej fullständigt!!!

Mina fina prinsessor;)


Grattis Cosy!

Grattis Cosy som idag fyller 9 år! Hon är härligt pigg och uppför sej mera som om hon var 9 månader ;) Dagen firades med varsitt tuggben och senare en skogspromenad i snön där vi lekte lite med bollar! Kul kul tyckte både Cosy o Kelly:)).
Vi skulle tävlat lydnad i slutet på mars men ett telefonsamtal igår kväll talade om att  tävlingen tyvärr är inställd pga att taket på ridhuset rasat in :o Läskigt! Jag hoppas ingen kom till skada när det hände... Nu får vi titta i tävlingskalendern och anmäla till nån tävling i april och så i slutet av april går DM i lydnad på hemmaklubben Strängnäs och den titeln måste vi ju försöka försvara;)

Cosy för snart 9 år sedan


Så har första röntgenresultatet kommit från Kellys hårdrocks kull. Det var "Alba" Searover Kellys Queen som var först ut och resultatet blev A på höfterna och UA på armbågarna. Härligt!


Alba


RSS 2.0