10 veckor imorgon ;-)

 
Busy bus 10 veckor imorgon
 
 
 

Busy bus i bilder..

Inte lätt att fota Busy bus..men här kommer några
 
 
 
 
 

Mer bilder :-)

Kelly och Rhea har tagit helg ;-)
Busy på 9 veckors dagen
Goa Busy..lite lagom trött ;-)
 
 
 

En vecka hemma

Nu har Busy varit hemma en vecka och jag är redan kär ;-) Hon är såå mysig o rolig. Busig men har ändå ett lugn och är väldigt lätt att få kontakt med. Nu gäller det att jag kan förvalta de fina egenskaperna och bygga vidare på vår relation så kan vi få många roliga stunder tillsammans. Det går framåt med rumsrenheten och igår blev det ingen liten pöl inne alls. Hon sover till kl.6 på morgonen ut o kissar sen sover vi vidare en stund till. Så duktig liten tös! Rhea o Kelly tycker väl fortfarande att hon kan åka hem igen... men det går bättre o bättre..
 
 
 
 
 
 
 
 

Nu är lilla Busy hemma

Nu har lilla Busy varit hemma några dagar. Hon är en härlig och glad valp men ändå cool på nåt sätt. Visst hon är säkert som alla andra valpar men jag är redan kär. Rhea o Kelly är fortfarande måttligt förtjusta och tycker nog gärna att hon kan flytta tillbaka till Kolstugan. Här kommer bilder på gullegrisen!
 
I bilen hem. Hon somnade sött efter bara  en liten stund och sov hela vägen hem.
 
 
Det blåser kallt så det lilla täcket får invigas. Helt ok tyckte Busy
Lilla gulleplutt!

Busy 7 veckor

Nu är Busy o syskonen drygt 7 veckor.. Nedräkningen har börjat tills hon kommer hem :-)
Busy
Busy
Busy
 

Tävlingsåret 2014

Sent om sider kommer nu en sammanställning av Rheas tävlingsår 2014. Vi började med att starta på FRK/Bergslagens påsk WT i Torpa i april där Rhea kom 3:a på 90 poäng. Fick även domarens pris på 2 stationer!
 
Nästa utmaning var lagtävling på Tullgarn i maj tillsammans med Anki o Sweet och Lena o Jackie. Tyvärr ställde det till sej för Rhea när det var hinder och nollan var ett faktum. Annars tycker jag hon skötte sej bra liksom dom andra i laget och jag skulle tippa att vi hamnade ungefär i mitten på prislistan av alla duktiga lag som var med.
 
Dagen efter var det dags för den individuella tävlingen. Hon gjorde 4 bra rutor idag med men 0:ade hinder rutan igen. Trots det hamnade hon på en 12-15 e placering av 69 hundar.(Så synd att hon blivit rädd för att hoppa)
 
I juli startade vi på FRK/Gävle-Dalas WT på Kybacka och kom 2:a på 89 poäng. Fick även domarens pris på en ruta.
 
I september gjorde hon sen 2 starter på B-prov med 2:a priser som resultat först innan hon fixade sin tredje 1:a i Väse och blev SEJ(j)CH! Duktiga lilla hund!
 
I slutet av september debuterade hon på A-prov nere i Skåne med ett 3:e pris. Var jätteduktig på ett svårt prov där det typ regnade fågel. Deco blev bästa hund med ett 2:a pris sen var det bara Rhea o Jack som fick 3:or och resten nollade.
 
A-prov nr 2 gick i Katrineholm och nu var hon riktigt duktig och gjorde flera fina apporteringar vilket till slut resulterade i ett 2:a pris.
 
Säsongen avslutades med Retriever Mästerskapet i oktober. Här gjorde hon 5 riktigt fina A apporter innan hon föll på sin 6:e fågel. Jag tappade henne ur synhåll och hon försvann och tog "fel" fågel.... men det var nära att hon kommit vidare till andra dagens final...men men så är det på A-prov det är små marginaler. men jag är jättenöjd med hennes insats och vi avslutar säsongen med mersmak och laddar inför nästa års A-prov.
 

RSS 2.0