Tävlingsåret 2014

Sent om sider kommer nu en sammanställning av Rheas tävlingsår 2014. Vi började med att starta på FRK/Bergslagens påsk WT i Torpa i april där Rhea kom 3:a på 90 poäng. Fick även domarens pris på 2 stationer!
 
Nästa utmaning var lagtävling på Tullgarn i maj tillsammans med Anki o Sweet och Lena o Jackie. Tyvärr ställde det till sej för Rhea när det var hinder och nollan var ett faktum. Annars tycker jag hon skötte sej bra liksom dom andra i laget och jag skulle tippa att vi hamnade ungefär i mitten på prislistan av alla duktiga lag som var med.
 
Dagen efter var det dags för den individuella tävlingen. Hon gjorde 4 bra rutor idag med men 0:ade hinder rutan igen. Trots det hamnade hon på en 12-15 e placering av 69 hundar.(Så synd att hon blivit rädd för att hoppa)
 
I juli startade vi på FRK/Gävle-Dalas WT på Kybacka och kom 2:a på 89 poäng. Fick även domarens pris på en ruta.
 
I september gjorde hon sen 2 starter på B-prov med 2:a priser som resultat först innan hon fixade sin tredje 1:a i Väse och blev SEJ(j)CH! Duktiga lilla hund!
 
I slutet av september debuterade hon på A-prov nere i Skåne med ett 3:e pris. Var jätteduktig på ett svårt prov där det typ regnade fågel. Deco blev bästa hund med ett 2:a pris sen var det bara Rhea o Jack som fick 3:or och resten nollade.
 
A-prov nr 2 gick i Katrineholm och nu var hon riktigt duktig och gjorde flera fina apporteringar vilket till slut resulterade i ett 2:a pris.
 
Säsongen avslutades med Retriever Mästerskapet i oktober. Här gjorde hon 5 riktigt fina A apporter innan hon föll på sin 6:e fågel. Jag tappade henne ur synhåll och hon försvann och tog "fel" fågel.... men det var nära att hon kommit vidare till andra dagens final...men men så är det på A-prov det är små marginaler. men jag är jättenöjd med hennes insats och vi avslutar säsongen med mersmak och laddar inför nästa års A-prov.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0