A-prov igen

I onsdags var det dax för A-prov igen för Rhea. Det blev en lång dag med mycket fotgående med walkup på fältfågel.Rhea skötte sina apporter på ett utmärkt sätt och var lydig och fin även på långa avstånd. Vi var med nästan ända till slutet när vi endast var 2 hundar kvar men där orkade inte Rhea som blev alltför orolig runt fötterna och vi fick sätta på kopplet.Först kändes det lite surt att åka ut pga det ( men är dock helt enig med domarna) men nu i efterhand kan jag bara glädjas åt alla fina apporter som hon ändå gjorde mitt lilla hjärtegryn. Stort Grattis till Maria och Messi som vann med ett 1:a pris och Rhea åkte ner till ett 3:e pris.En härlig dag hade vi med trevliga medtävlande, domare och funktionärer! Nu är proven slut för i år och det blir bara jakter , sen får vi se om vi tar nya tag till nästa höst på A-prov :-)
 
Grattis Maria o Messi!
 
 
 

A-prov o jakter

I onsdags startade Rhea på labradorklubbens A-prov som gick  i Enköpingstrakten. Provet gick på rapphönsjakt.  Rhea skötte sej fint och fick ett  1a pris. Stort Grattis till  Lena Westerman som vann o fick cert med sin fina Vilda! Grattis  till  övriga pristagare!
Prisutdelning med Lena o domare 
 
 
Busy på andjakt.

Andjakter

Härliga höstdagar med andjakt! Tror inte det regnat en enda dag i höst hittills när vi varit och apporterat. Rhea har fått apportera själv sista veckorna då Busy löpt men nu så kan hon äntligen få lite avlastning ;-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0