Trevlig träff på Kolstugan o tasskada på Adina

Den 24 november bjöd Anki in för träff med Adinas syskon. Den här gången var även 2 i kullen från Lizz med. En trevlig dag där vi tränade "jaktlydnad" fot, inkallning  o stanna kvar. Sen blev det markeringar o linjetag.  Duktiga hundar. Anders höll grillen varm så det blev grillad korv o glögg. Jag hade med saffransbullar fyllda  med vaniljkräm.
För ett par veckor sen gjorde Adina illa sej i tassen höger bak. Hon är inte besvärad av det så hon är halt men vill gärna slicka . Så jag har haft omlindat eller en strumpa på inne och gummipaws ute som skydd. Men det är envist och tar tid att läka. Efter kontakt med" Firstvet"så rekommenderadehon att tvätta med Trizchlor 4 schampo varannan dag och därimellan Trizchlor4 spray. Det har blivit bättre men tycker det är envist så tid är beställd hos veterinär på tisdag för att kolla att det inte sitter nåt kvar i tassen.
Skulle ha varit på fasanjakt igår, men blev dålig i ryggen och tog mej knappt ur sängen så vi fick jag fick lämna återbud. Stapplade runt så gott det gick härhemma med hundarna.
Tack o lov bättre idag. 
 
Kylo,Abbas,Ecco,Alice,Adina,Easy,Aili
 
 
 
Adinas tass för en vecka sen, ser bättre ut nu
 
Bild från idag 30/11 en vecka senare än träffen
 
 
 

Allt bra igen

Ett tag sen jag skrev nåt nu igen.. sorry jag är hopplös🙃.  Blev ju så rädd när Busy blev halt igen, men efter lite vila och ett besök hos Stefan på Redog så visade det sej att det inte var nå nån fara alls. Allt verkade bra! Så nu har hon varit med på några jakter igen och ingen hälta har visat sej 😃 Så skönt! Antagligen så trampade hon bara snett och vrickade sej, men får ju panik direkt när det gäller samma ben. 
Har lagt mer fokus nu på Adinas träning och den lilla solstrålen har verkligen gått framåt. Så glad över den här lilla hunden som blir 9 månader imorgon! Oj vad tiden går.
 Har börjat lägga sök, och tränat med olika sorters vilt. Hon är spontan i allt vi provat och har en härlig arbetslust.
 
Busy
Adina
 

RSS 2.0