Våren är här

Haft en fin vecka på landet hos Anki och våren är här med flera vårtecken i naturen. Jag har tränat hundarna i tecken och signaler och långa linjer.Däremellan lek o bus med kompisarna 😍 Fullt ös!
Min fina goa Adina 💓
Bästa gänget 
Första vårbadet
 
Busy funderar 😍
Adina
Två som trivs i hundgården
 
 

Välkommen 2021

Sorry för det långa uppehållet när jag inte uppdaterat.. Ska försöka bli bättre på det. Nu ser vi framåt och hoppas att det ska bli ett riktigt BRA år! 2020 blev ett annorlunda år minst sagt i covid-19:s spår. Men vi  hade turen att komma med på B-prov i augusti för Adinas del där hon fixade sitt 1:a pris i nybörjarklass på ett bra sätt.Så nu tränar vi på mot öppenklassen. Strax efter starten så skadade hon en tå och fick en fraktur så det blev vila ett bra tag, men det verkar ha läkt fint. Busy gjorde en start i öppenklass, men var minst sagt överladdad och jag kände inte riktigt igen henne, men ett 3:e pris fick vi med hem. 
2021
Busy fick tyvärr tillbaka livmoderinflammationen och är nu opererad sen några veckor tillbaka, och allt har gått bra. Hon fick ju pyo redan förra löpet o kunde då  behandlas med antibiotika, men nu blev det operation. Nu peppar peppar får det räcka med sjukdomar!
I januari blev jag mormor till en underbar liten tös Molly 😍 och måste bara lägga in en bild här även om det är en hundblogg 😉
Mormors gullunge 😍
Lite Adina gos 😍
Adina på fasan jakt
En av dom sista viltparaderna
hemma
Busy o Adina
 

RSS 2.0