Tävlingsdebut för Busy

Igår var det dax för tävlingsdebut för Busy. Hon startade på workingtest i Linköping. Hon tyckte allt att det var lite märkligt först med så mycket hundar o folk men vande sej efter en stund och kunde fokusera ganska bra på uppgifterna. Jag är jättenöjd med henne och hon fick till slut ihop 90 poäng och slutade på en 5:e placering av drygt 30 hundar. Är speciellt nöjd med hennes fotgående idag som vi jobbat extra på :-) 
Stort Tack till Cia och Lina i spetsen för ett trevligt anordnat WT med roliga och lite kluriga stationer!
 
Väntan mellan stationerna. Lugnt o fint
 
lite av provmarken
Ett dignande prisbord
 
 
 

Vi tränar på..

Det är så underbart nu ute i naturen och vi har tränat ganska mycket sista dagarna.. mycket mer än jag brukar göra. Busy är så härlig att jobba med och Rhea är ju oxå solstrålen själv men det känns som hon är en bra bit ifrån formen än..men vi jobbar på :-) Hade förmånen att få träna på dessa fantastiska marker och det blev riktigt utmanande markeringar. Så kul!
 
 
 
Lugn och fokuserad i passivitet
 
 
 
 
 
 
 
 

Träning..träning och äntligen vår :-)

Äntligen är våren här! .. och planering inför kommande prov i full gång.  Busy har snart debut på WT vilket ska bli spännande att se hur hon fungerar i tävlingssituationen.. ( hihi det vet man ju aldrig) på träningen tycker jag hon går bra och markerar betydligt bättre än vad Rhea gjorde i samma ålder :-)  Sen är planeringen att även starta på ett B-prov i vår om vi kommer med. För Rheas del är det lagtävling på Tullgarn i slutet på maj som är målet för hennes träning. Busy är precis i slutet nu på sitt andra löp, så skönt när det är avklarat så kan vi träna lite mer i grupp sen. Här kommer lite olika bilder från sista månaden.
 
  
 
Ellie med två av Aylas valpar .  Så söta!
Ankis lilla Peace
 
Busy på sök
Busy
 

RSS 2.0