Snart halvtid innan Busy kommer hem

Nu har det snart gått halva tiden tills Busy kommer hem igen, men tror inte hon saknar mej lika mycket som jag henne. Hon har fullt upp att pyssla om sina valpar, men uppskattar att jag kommer ut och gosar med henne o valparna så ofta jag kan! 
 
Nanny Ellie
 
 
En tik som somnade på mitt ben
 
 
 
och så fick vi prova halsband..oj så jobbigt somna nästan direkt ;) 

Valparna 3 veckor

Nu har  Busys valpar  blivit 3 veckor och börjar upptäcka varann och världen runt omkring.. eller rättare sagt rummet :) . Busy är en superduktig mamma och sköter om dom på bästa sätt. Nu har dom även fått en extra nanny i goa Ellie som älskar valpar. Perfekt storlek med en cocker o busa med.
 
 
 
 
Börjar bli lite trångt i baren även om dom bara är 6 stycken
 
 
 
Första leksaken
 
 
Så söta och sover i en hög som vanligt
 
 
Busunge
 
 

Goa valpar!

Hälsat på Busy och valparna igen! Så goa dom är!  Dom äter och sover och växer så det knakar. Busy verkar ha supermjölk!
 
 
Hej världen
 
 
Myskorvar
 
 
 
 
 

Nytt År! Välkommen 2018!

Brukar ju sammanfatta det gamla året och gör det även nu i liten skala. Det har varit ett tungt år med mammas sjukdom och sedan bortgång och sen få ta beslutet att låta goa Kelly 13 år att  få somna in kort efter det. Men det har även varit många roliga o härliga stunder med hundarna och mina fina kompisar som tur är.  Höjdpunkterna var när Busy blev Searovermästare på Virå i april ! Rhea vann elitklassen på Kybackas WT i juni och sen vinsten på Lag SM för retriever med Rhea! Vi hade en fantastisk helg med tävling i två dagar där vi var i knapp ledning efter första dagen och lyckades hålla undan till vinst dag 2. Verkligen ett minne för livet! Tack alla goa lagkompisar! Så kul vi hade!
 
Nu tar vi nya tag inför 2018 och det har börjat bra :)
 
Busy har fått sin första valpkull. 6 underbara valpar föddes den 2 januari!
2 hanar o 4 tikar . Alla svarta. 
På tävlingsfronten är planeringen igång och Rhea ingår i ett lag anmält till "Apportera för livet mot cancer" där alla startavgifter går till cancerfonden. Tävlingen går den 12 maj på Kiplingeberg i Uppland. Känns kul att ha något att träna mot. Sen när Busys valpar är utflugna till sina nya ägare blir det fokus på hennes träning för start i öppenklass på B-prov mm.
 
 
Valpningen är igång och så långt 3 valpar födda 2 tikar o en hane
 
 
 
Tittut:)
 
Det är mina fina ungar!
 
 
2 dagar gamla
 
 
 
 
Skön sovstil på mammas ben 
 
 
10 dagar unga
 
 
Äntligen får Ellie komma in o pussa på dom
 
Valphög
 
 
Det skramlar i köket.. kan det var mat på G!! Busy är väldigt hungrig :)

RSS 2.0