Apportera för livet mot cancer

Igår hade vi en fantastisk dag på Kiplingebergs gods där det arrangerades apporteringstävlingar i dagarna 2. På lördagen var det Lagtävling och Anki , Mari, o jag var  lag RMF. Efter en snabb ändring av hund i laget pga skada så föll lotten på lilla Peace att hoppa in. ..och som hon gjorde det!! Vårt lags Top dog med fina 86 poäng av 100. Efter en trevande start på vår första station nr 3 så gick det bara bättre och bättre och trots motgången där så var humöret på topp och vi kunde fortsätta med ett leende på läpparna och så bra hundarna kämpade i värmen! När sen resultaten var sammanräknade så slutade vi på en hedrande 5:e plats av 45 st lag! Rhea  som var hund 28A fick 78 p, Madam  28B 76p, och Peace 28C fick 86 p. Vilken härlig dag! Mega tack till mina fantastiska lagkamrater! Såå kul vi hade!!! och känslan sitter i än idag!
Tack även till hela arrangörs staben för roliga och utslagsgivande rutor på den fina marken, medtävlare och domare. Mycket pengar blev det insamlat till cancerfonden även genom mycket lotterier och andra tävlingar!
Blir spännande sen att se hur mycket när allt är räknat.
 
Samling och presentation av domare och genomgång på morgonen
 
En koncentrerad Mari
 
En glad Anki
 
 
Väntan på station 5
 
 
Lunchtime, Madam på station 1
 
 
Gällde och försöka hitta den lilla skuggan som fanns.. väntan station 2
 
 
Stort Grattis till vinnande laget "Life"  och övriga pallplacerade!!
 
 
 
 
 

Searoverträff och WT:n

En härlig helg har vi haft på Virå i år igen 28-29/4. Så kul att träffa alla kennelkompisar och umgås. Tävla och träna hund och äta och dricka gott, bada i badtunna och till och med bada i sjön iår!
Tävlingsmässigt gick det väl sådär.. Busy som nu startade i ökl drog på sej ett par nollor så poängen stannade på  blygsamma 46 p. Rhea kändes stabil som vanligt och kom 5:a i ekl på 87 poäng. Stort Grattis till Thomas och Lakrits som blev Searover Mästare på fantastiska 98 poäng! Fullständiga resultatlistor finns på Searovers hemsida.
 
sen den 1 maj åkte vi till Skoklosters WT för start i ekl  med Rhea..
Haha här blev det en rejäl flopp och med 3 nollade startioner och 2 dåliga så hamnade vi på ynka 20 poäng!
Vad hände nu liksom ?? Bara att inse att uppgifterna blev för svåra för min i "vanliga" fall lydiga lilla Rhea!
 
Stort Grattis till Anna Werner och Maxie som vann på fina 85 poäng! Jättebra jobbat!
Grattis även till sjörövarna Marie Duse och Fame 2:a och Maggan Hägglund och Bassi som kom 3:a!
 
 
Jaktcampen
 
solnedgång
 
Busy funderar.
 
 

RSS 2.0