Händelserik tid o Alli har valpat

Mycket har hänt sedan jag skrev sist och det har varit en händelserik tid:) Det började i torsdags när Alli fick sina valpar. Det blev 6 stycken små underverk. 3 hanar +3 tikar och alla är svarta. Alli är duktig och sköter om sina små och pysslar om dom.

Sedan i lördags åkte jag och hejjade på Ulrika o Iva som ingick i det svenska laget på Nordiska Mästerskapet för golden. Provet gick som ett workingtest som bestod av 2 stationer där hela lagets hundar roterade och alla fick samma apporteringsuppgifter som bestod i 5 olika uppgifter. Ulrika o Iva skötte sej med den äran och det blev LAG GULD till Sverige! Stort Grattis! Det var roligt att se alla duktiga golden och det var nästan så jag blev sugen på en gyllenpäls igen;)


bilden har jag lånat från "Searovers hemsida"

Sist en liten rapport från Kellys valplåda.
Alla valparna växer och ökar fint i vikt. Det börjar synas lite ögonspringor så det dröjer inte förrän dom öppnar sina blå;) De gula valparna får mer o mer pigment och trampdynorna är nu svarta.
Jag behöver väl inte säga att alla valparna är helt underbara..både Kellys o Allis:))


Här somnar dom omgående när vi byter i bädden





Vilken stil;)




26/4


mer valpbilder;)




Åhh så lite gympa på maten;)






Trångt i baren


Hela gänget 5 dagar


9 små underverk!

Nu är dom här! 9 små underverk föddes den 15 april. Både Kelly o valparna mår utmärkt och det var en okomplicerad valpning. Kelly sköter om sina små och är så gullig med dom.  Här lite bilder på 4 dygns dagen! mer kommer senare ikväll...










Hur många??


Hur många valpar finns i deras magar?? Skriv gärna en gissning med antal,könsfördelning och färg.Så vi har lite att roa oss medans vi väntar.
Nedan lite magbilder


Kelly dygn 51



Alli dygn 50


Dagens magbild;)

Dagens magbild ;) från dygn 51...spänningen stiger!

hon ser ut som en liten kubik på bilden...

och så en bild på mina bägge godingar


Kellys goa mage

Här kommer en bild på Kellys goa mage;)..Undrar hur många valpar som finns därinne? Nån som törs gissa redan nu?..ca 2 veckor kvar...


Liten rapport

Kellys dräktighet fortskrider och det är nu bara 2,5 vecka kvar. Magen växer och hon mår prima! Hon är väldigt hungrig och hon tycker säkert att jag är en riktig snåljåp som inte delar med mej av min mat;) Tänk att det ska vara så svårt att begripa att valparna behöver ALLT ser hon ut att tänka och så blänger hon surt på mej!

Fina  röntgenrapporter från förra kullen droppar in. Nu är 5 stycken av 8 fria på både höfter o armbågar. Känns bra och vi hoppas på fortsatt fina resultat.Så hittills är 14 av Kellys 17 valpar röntgade och ALLA fria så här långt.Håller tummarna även för resterande 3 som är kvar.

GLAD PÅSK på er allesammans!

RSS 2.0