Träningar o Grattis!

Längesedan jag uppdaterade här igen..;) men vi njuter av sommaren med träningar varvade med bad. Först vill jag gratta till alla fina resultat i helgen. Det var Lag SM i Småland och Östras Lag placerade sej på alla pallplatserna :) Sören,Fredrik och Helena vann före Lena Bk, Ingela o Anki och 3:a kom Tomas ,Lena W och Monica S. Ett extra STORT grattis till silvermedaljörerna såklart!!! Bra jobbat! Sjörövare har även gjort fina prestationer på B-prov. Där Ulle och Iva tog sitt 3:e 1:a pris i elit och har nu bara det praktiska kvar till championatet! Hejja heja va ni är bra! Eva E har tagit ett 1:a pris till i ekl med sin Arrow.GRATTIS!  Jättegrattis till ala andra sjörövare som tagit 1:a priser!

Själva tränar vi på med tecken och det mesta för Rheas del.Hon utvecklas fint och är jätterolig att träna mitt hjärtegryn :-) Igår på träningen så blev det markeringar och linjetag först med dummy. Vilket hon gjorde riktigt bra. Sen ett sök i minst sagt knölig terräng med vilt..(trut,duva,kaja o kråka) la ut 6 vilt. Hon sökte fint i full fart både ut och in med spontana upptag och snabba  inlevereringar med fina avlämningar. Ja det gick BRA helt enkelt ;)
Kelly fick oxå sin andra träning efter vilan. Nu långa linjetag med mål att gå långa raka linjer vilket INTE var det lättaste..men trägen vinner och till slut gick hon faktiskt bra..men hur svårt kan det va att springa rakt fram ;) Kastade sen markeringar i och på andra sidan högt gräs. Här var hon jätteduktig.
Måste även lägga krut på konditionsträning så dom är i form till höstens jakter med bägge två.

Hoppas bara jag får bukt med min onda fot så jag kan röra mej skapligt...(har äntligen beställt tid för en fot analys) det räcker med ryggproblemen...

ursäkta gnället...brukar inte skriva om det här ;)
..så tack o hej leverpastej :-)

Sommar sommar..och annat..

Ja nu är det riktig SOMMAR Det doftar underbart av alla blommor OCH smultron i skogen ;)

Det här hittade jag igår när jag åkte iväg för en träningssväng och skogspromenad...Fick plocka i det jag kunde hitta i ryggsäcken..haha kaffemuggar o vattenskålen till hundarna.

Annars tränar vi på Rhea och jag och vi har en hel del att träna på ;) Men ojj va kul det är!.
 Kelly tar det lugnt och äter medicin efter att jag upptäckte att hon hade början till livmoderinflammation (endometrit). Antibiotikan verkar fungera bra och hon är pigg o glad, fast iof har hon varit det hela tiden. Tur jag upptäckte det i tid och litade på min magkänsla att det inte stod riktigt rätt till och kontaktade veterinär.

Cosy är fortsatt helt ohalt och pigg o glad sedan hon börjat äta Hills j/d Fantastiskt!

sist en bild på den här godingen som jag förhoppningsvis kommer träffa en hel del framöver ;)


söt som socker..eller hur Mari :)


RSS 2.0