WT i Kybacka

 
 
I söndags åkte vi till Kybacka gård där FRK/Gävle/Dala arrangerade WT på måndagen. Det har blivit lite av en tradition att åka dit och starta. Alltid lika trevligt och Reine o Marie som driver gården är fantastiska! Enligt tradition började uppladdningen inför morgondagen med bubbel och ostar på kvällen där vi satt på verandan och tittade ut över marken där älgarna kom fram för att äta.
Tävlingsdagen blev en varm dag trots väderprognosen visade att det endast skulle bli ca 12 grader men det visade sej bli betydligt varmare än så. Men vi hade en toppendag och försökte knöka in hundarna så gott det gick i den skugga som fanns på rutorna.
Busy hade en toppendag och skötte sej fantastiskt bra, full speed och markerade fantastiskt bra, vilket resulterade i 4 stycken fullpoängare på markeringarna. Sen kom den lilla plumpen på dirigeringen.. som hon löste liite självständigt ;) och belönades med en 12 poängare. 
Resultatet blev 20, 20, 20, 20,12 = 92 poäng och en 2:a placering  2 poäng efter vinnaren Elliot
Rhea jobbade på bra, men tycker inte hon hade riktigt samma tryck som vanligt. Men hon gör alltid sitt bästa och är jämn o säker.
Resultatet blev 16, 17, 18, 16, 13 =80 och räckte till en 3:e placering efter Lena med sina båda tikar Lizz och Rosie
Härligt med triss i Sjörövare i topp på pallen! Grattis Lena!
Tack alla för toppendagar! Inte minst rumskamraterna Anki o Lena A som oxå gjorde kanonfina resultat på WT:t!
 
 
Varmt!
 
 
Härliga domare och provledning
 
 
Prispallen i öppenklass
 
 
Prispallen i elitklass
 
 
Varm väntan.. då slumrar vi en stund

RSS 2.0