Foto från unghundsderbyt

Här en bild på mej o Busy på Tronds ruta nr 2.. Iallafall en som har fokus där man ska ;-) Haha men Busy hann ändå med och se kastet och fick 17 poäng på den rutan. Foto Anette Björkman/Bergström
 
 
 

Mera badbilder :-)

 
 
 
 
 
 
 
 

Sommar och badbilder

 
åhej!
 
åhå
plums
jobbigt att ta sej upp
kämpa!
 
 
 
 
 
 
liten vilopaus
"sälen Busy"
Busybus

Unghundsderbyt 2016

Unghundsderbyt gick av stapeln igår på vackra Virå bruk. Vi hade en fantastisk dag i precis lagom hundväder sol men inte för varmt för hundarna! Först vill jag rikta ett stort TACK till provledningen som gjort ett fantastiskt jobb! Fina kluriga och utslagsgivande stationer och en bra logistik att köra runt nästan 200 startande.Plus alla härliga , glada funktionärer och domare som lotsade oss på rutorna på bästa sätt med ett leende. Sen var det extra kul att gå ihop med kullkompisarna i Sweet B kullen och vi var 5 stycken som kom till start av 7. Tycker Busy höll ihop bra hela dagen men märkte att hon var bra trött på sista två rutorna men kämpade väl och gjorde sitt bästa.
Kennel Searover hade 3 hundar placerade bland de 20 bästa ur 3 olika kombinationer!! Fantastiskt bra!
 
Poängen blev 19,18,17,16,17, = 87 poäng och en 12 e placering av 183 startande hundar
 
 
Busy väntar på ruta 3
 
Pristagare 8-4 från vänster med bästa Sjörövarn Bäst o Katarina på 6e plats
 
Vinnaren tackar domarna 
 
Vinnaren PilensTitan - Sofia Gustavsson
 

Vinst på scurry på Virå Open

Vi tränar på nu inför stundande unghunds derbyt nästa helg . Passade på att ladda upp med att köra scurryn på Virå open 22 maj med både Rhea och Busy. Kul att dom fick hämta en apport när vi sedan gick runt och tittade på de tävlande ekipagen i Virå open.  Man fick starta  ca 20 -30 meter upp på land och så kastades en markering från båt ca 30 meter ut bland näckrosor. Efter en uppvärmningsrunda på 1,28 där hon inte hittade apporten direkt körde vi om och då gick det snabbare på 1,14. och Rhea fixade sin på 1,20. Det visade sej i slutet på dagen att Busy var snabbast och vann tävlingen. Så kul! 
Busy hejar på brorsan Bolt
 
Vy från scurryn
 
Busy på träning
 
Simning efter båt
 
Rhea väntar på sin tur
 
Kelly lite sur att få sitta bunden..
 
 
Busy o Rhea njuter i vattnet

RSS 2.0