Busy + Witte

Nu är Busy parad med FTW Go Back Brothers In Arms " Witte och vi håller tummarna för ett gäng fina valpar i slutet på maj! Ska bli så spännande! Valparna föds hos Anki på kennel Searover. Jag ska inte ha någon valp denna gång men hoppas att jag kan få en valp längre fram efter Busy som är en härlig hund. Alltid glad och positiv och älskar att jobba!Men 3 hundar är max för mej, så ny valp är inte aktuell än.
 
 
Witte
 
 
Busy på andjakt

Busy löper

Nu löper Busy och en spännande tid väntar då hon ska paras med fina Witte! Var till Djurmagazinet och fick ett testkit med engångstikskydd som hon får prova och göra sitt utlåtande på ... eller rättare sagt mitt ;-)
Passade på i helgen när det var soligt och fint och försöka få till lite fina apporteringsbilder...inte lätt med mobilen men här är resultatet.
 
 
 
Provande av tikskydd
 
 
 
 
 
 
 

Träning

Det har blivit en hel del träning sista tiden bland annat en öppen träning på Träskaten.  Busy skötte  sej riktigt bra och det var en nyttig erfarenhet för henne. Annars tränar vi  mest själva med fokus på tecken och närsök.
Idag var jag till Kjula och tränade närsök och bollmarkeringar.... och naturligtvis fastnade en boll högt upp i ett träd...bara att vänta på lite stormvindar så den blåser ner ;-)
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0