Härlig dag!

Idag var en härlig dag! Tog en långpromenad med hundarna i solskenet, då märktes det inte att termometern visade på drygt 9 minusgrader :) Hade med kameran och fotade litegrann. Det är så otroligt vackert i snön!
Idag har jag skickat in anmälan till Lydnads SM och betalat in. Anmälningstiden går inte ut förrän mitten på april men bäst att skicka redan nu så man inte glömmer och missar anmälningstiden...eller hur Lena;)










Kelly på väg ut mot bollen!


Kelly på väg in med bollen


Cosy på väg mot bollen


Cosy på väg in med sin boll


Mycket snö på bron


Hoppsan! Cosy tappar bollen!


Cosy ordning och reda igen;)

kelly på väg på sitt linjetag


Kelly på väg in med sin boll.


Så vackert!


Lite blandat

Nu har det gått en dryg vecka sedan Kelly parades. Hon är pigg och glad och äter med stor aptit! Än är det dock aldeles för tidigt att veta om hon är dräktig, men att hon är såå hungrig är ett bra tecken..

Nu är även Alli parad med Scotty och dom fattade verkligen tycke för varann och var så gulliga tillsammans. Så nu är det bara att vänta och se.

Väntar nu med spänning på att det ska börja trilla in lite röntgenresultat från "hårdrockarna" som nu är 1 år. Hoppas alla röntgar så fort som möjligt!

I går var det meningen att vi skulle tävla lydnad i Surahammar men eftersom det var sånt snöoväder och dåligt väglag så strök vi oss från tävlingen. Det är första gången nånsin som jag strukit från en tävling pga väglag.. Lite trist men kände ändå att det inte var värt att ge sej ut på oplogade vägar. Det kommer fler lydnadstävlingar :))

Så en bild på fina Casper som jag fått av Rosa. Tack!


Kelly parad

Nu har vi kommit en bit på väg och Kelly är nu parad med Blackthorne Racer "Drake". Efter att ha tagit ett par progesteronprov för att säkerställa "rätt" dag så är hon nu inseminerad av Chatarina Linde på Ultuna igår den 14/2 och idag den 15/2. Så nu hoppas vi på ett gäng härliga valpar igen i slutet på april:) Ska bli så spännande!

Kelly med sin förra kull nyfödda valpar :)


Lydnadsträning

Jaa äntligen trotsade vi snöovädret och gick ut och körde ett lydnadspass..Cosy o jag;) Var på en plogad parkering och tyvärr var det ganska så halt under snötäcket. Hade bara lugna belöningar med godis,haha men vad hjälper det när Cosy ändå lägger i högsta växeln ..som vanligt) Var lite rädd att hon skulle sträcka sej men jag tror det gick bra. Fria följet kändes ok förutom lite ojämn position här o var, så det måste vi träna mycket på. Gå runten gjorde hon bra med bra skiften (som jag kunde se) men transporterna behöver förbättras ;)..plus att hon gärna viker av själv efter konerna.Inkallningen skippade vi idag pga det hala underlaget. Rutan gick bra! Apportering med dirigering likaså med fina ingångar.Slät metallapportering gjorde hon bra med bra upptag och ingång. Vittringsapporteringen gick inte bra..här hade fröken för bråttom och tog fel först. avslutade sedan med två riktigt bra när hon hade sansat sej ;)Fjärrdirigeringen i det närmaste perfekt:) snabba skiften och kavr på samma ställe:) duktig duktig! Måste bara hitta nåt bättre ställe att träna på nästa gång...
Kelly fick inte träna idag. Hon har fullt upp med sitt löp och det markeras både högt och lågt på promenaderna. Har haft med lite bollar och kastat ut i djupsnön så dom får kämpa lite :) Tycker bägge två är jätteduktiga på att markera i djupsnön:) endast en boll försvann av alla som jag kastade och då var dom ändå på rätt ställe och letade men den måste ha trampats ner djupt under snön. Fast jag gick ut och försökte sparka upp runt i snön så var den borta.

RSS 2.0