Lite blandade foton med turridning på islänningar :-)

I början på juni blev det äntligen av som vi pratat om så länge. Jag fick det i födelsedagspresent av min fantastiska dotter Emma, och vi passade på nu när Emma kämpat så tappert i "Biggest Loser" och gått ner 56 kg på 5 månader! Fantastiskt bra jobbat!! Vi red turridning på islandshästar på Edeby gård.  Vi hade en härlig upplevelse på hästryggen och fick prova på och tölta för första gången. Min häst hette "Akilles" och var en pigg krabat! Jisses vad han kunde dra iväg i galoppen :-) jag hade händerna fulla kan man säga ;-)
jag och Emma innan det bar av :-)
Mari,jag ,Emma o Anki
 
Nästan hela gänget
På väg
dags för uppstigning igen efter fikat ;-)
 
Glad Emma :-)
redo att bege oss hemåt igen
 

Fina foton

Har inte haft energi att uppdatera bloggen på länge sedan jag fick lov att låta Cosy somna in. Tänkte jag skulle skriva nåt fint här och göra en sammanställning men det är ännu för tungt...men det kommer så småningom. Annars tränar vi på nu inför kommande jaktprov i sommar o höst och det mesta tycker jag fungerar bra.
Rhea har genomgått sin exteriörbeskrivning som man måste ha för att starta i elitklass på jaktprov och är nu anmäld till sitt första elitprov. Idag fick jag ett fint mail från Katarina med fina foton på Ella och Indie som jag tänkte dela med mej av. Kram på er alla!
 
Fina Ella (Mason-Kelly)
Fina Indie (Kenzo-Alli)
 
 
 

RSS 2.0