Gott Nytt År!

Ett fantastiskt  "hundår" är snart slut. Här kommer en en "liten" sammanfattning:

Året började med att Kelly fick en fin kull på 9 valpar hos sin uppfödare Anki. (Eftersom jag är fodervärd) senare på året tog hon sin andra 1:a i öppenklass på jaktprov och tog därmed steget upp i elitklass. Provade även en elitklass start men det provet var för svårt med hårda vindar och ett svårt vasssök på dummy så det blev en 0:a. Senare i höst blev hon även godkänd på KKL A-prov. Debuterade på elitlydnaden med ett 3:e pris.

Cosy tävlade på lydnads SM och skötte sej bra även om det inte räckte till final. I augusti blev hon SJCH med 1 HP i Hofors. Gjorde en elitstart till och fick ytterligare en 1:a. På brukssidan vann hon elitsök o fick cert på 603,5 poäng i september. Startade 4 gånger under året med 1 cert o 2 med certpoäng som resultat. Står med på kvallistan till lydnads SM med sina 296,33 poäng o en för nuvarande 31 plats av 60 inkvalade. Är även med på kvallistan till SM i sök på 589,25 på en 11:e plats av 14 inkvalade. Så här måste vi försöka höja nästa år för att ha chansen att få vara med :) Glömde att hon blev Länsmästare i lydnad oxå :)) 
 
Stort TACK till ALLA fantastiska träningskompisar som gjort detta möjligt!!!


Efter ett långt träningsuppehåll var vi  idag ute på årets sista träning!..Det var "Nyköpingssök"..(förutom vassen då) för det var ett STORT sök där hundarna jobbade växelvis i ca 1,5-2 timmar.(Hmm.. tänkte att dom ska vara riktigt trötta ikväll-natt då fyrverkerierna är som värst) Dom skötte sej bra men det var tungt på slutet... gav dom lite hjälp med att gå ut en runda och lyfta lite på bollar o dummyn (utom synhåll för hundarna)som var kvar i slutet..vilket gav en nytändning hos hundarna.Lite foton här och mer på webgalleriet på hemsidan.
  här en länk till webgalleriet     http://picasaweb.google.com/Labbetjejerna?pli=1

GOTT NYTT ÅR!!

Vem gömmer sej bakom trädet?....en ledtråd....

Cosy o Kelly, Cosy, Kelly, och sista bilden Kelly igen.

Kommentarer
Postat av: Mari

Jag vet vem som gömmer sig, det är han som gör att våra hundar inte är något störningskänsliga alls ;)

Kram Mari o pratkvarnen Jacob

2008-01-01 @ 16:14:20
Postat av: ANNICA

GRATTIS TILL ETT OTROLIGT BRA HUNDÅR HOPPAS 08 BLIR LIKA BRA O KUL./ANNICA (SOM HAR EN HUND SOM GÅR OCH BLODAR NER ÖVERALLT.) JODÅ NIKKI HAR BLIVIT STOR DAM. TIDEN GÅR...

2008-01-02 @ 05:09:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0