Bruksträning

Ja det är vad vi tränar mest just nu... Cosy känns helt ok inför kommande tävlingar. Men vi har ändå mycket att förbättra och slipa på. Så det ska bli spännande att se hur det funkar på tävling. Jag har anmält till 3 söktävlingar och haft turen o kommit med på alla! ..förutom tävlingen i Norrköping som vi blev bortlottade ifrån.Den första söktävlingen är i Västerås nu på söndag. Kul!

Kelly har fått fokusera mest på jaktträning med markeringar och riktade närsök på "nergrävda" tennisbollar...och det hon sköter sej bra....ehh det är bara matte som sköter sej mindre bra och lyckades kasta upp Maris dummy i ett träd!!...och där hänger den fortfarande fint efter idogt kämpande av både Mari och mej att få ner den..;(..så himla irriterande!! Nu är det bara att invänta tills det blir riktigt blåsväder så kanske den kan ändra läge eller i bästa fall trilla ner.

Ikväll började sedan Lenas unghundskurs på Rosöga. Så Mari och jag åkte dit och tittade för det är fler av Kellys valpar som är med. Jättekul att se alla unghundar i arbete....MEN jisses vilket oväder! Vintern kom tillbaka...och vi som hade sett fram mot en härlig vårkväll..istället snöade det nästan på tvären!

Cosy tränar framåtsändande...

Kommentarer
Postat av: Lena & Gubben

Cosy gick otroligt bra idag,trots "skitvädret"
lovande innför tävlingen i helgen.
Vi håller tummarna för fina resultat,vill såå gärna se er på Bruks SM:et,ni kommer att fixa det,var så säker.
Kramar från oss

2008-04-09 @ 19:45:55
Postat av: Meril

Vilket flyt ni har med lottningen! Vi håller tummarna att det blir en bra tävling för er. Bruks SM, det skulle ju vara häftigt!
Kram från Meril, Twix o Helga

2008-04-10 @ 17:55:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0