Söktävling i Flen

Ojj nu är vi helt slut..både Cosy o jag.. Vi har varit i Flen och tävlat sök igen. Tyvärr gick det inte bra idag heller och några SM poäng var det inte tal om  :o Vi fick även idag börja med platsliggning o sedan lydnaden. Vi lottades till startnummer 9 idag oxå...hmm tror det är ett otursnummer för oss ? Nummer 1-6 fick börja med söket. Lydnaden idag kändes inte lika bra som igår och poängen blev oxå lite lägre..närmare bestämt 8 poäng mindre.  247,5 poäng idag.Uppletandet däremot gick BRA  och Cosy fick 9,5 i betyg! Sist vid lunch bar det så iväg ut i skogen. Tyvärr missade Cosy första figgen och hittade bara två. Det var varmt och solen sken så det var ganska jobbigt och Cosy blev trött. Annars brukar hon inte ha några problem att hålla hela sökrutan,men här märktes tydligt att hon tappade trycket i slutet och mer eller mindre gav upp :( Så betygen blev dåliga 6,25.
Slutsumman hamnade på 485,75 och Cosy blev godkänd och kom slutligen på en 5:e plats av 11 hundar.
Tassa var duktig på söket och 9 i betyg tyvärr orkade hon inte med lydnaden i värmen men blev godkänd även hon och kom 6:a endast någon poäng efter Cosy. Det var tätt mellan poängen och 2:an hade ca 491 poäng.

Stort GRATTIS till Anna o Abbe i vår träningsgrupp som vann på 563,5 poäng och fick CERT!!
hihi ..nu blir det tårta igen på nästa träning  ;)

Kommentarer
Postat av: Jill

På´t igen bara ;)
Visst är hundarna märkbart påverkade av värmen. Vi var på Naddö hela dagen igår och tränade och det syntes att hundarna verkligen blev tröttare och flämtade mer än vanligt.
Själv har jag bränt ansiktet så man sitter här och ser ut att rodna konstant :)

Nästa gång går det bättre!

2008-04-21 @ 12:49:47
URL: http://www.jaktlabrador.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0