Lite blandat o NM i bruks

Veckan har varit ganska lugn och jag kan fortfarande inte riktigt förstå att Cosy kom på pallen på sök SM! Svävar fortfarande på små rosa moln för det :) Det som var kul oxå var att vi blev uttagna som 1:a reserv till Nordiska Mästerskapen i bruks i sökhundsgruppen som går av stapeln i Gudbrandsdalen i Norge den 19-21 september! Hoppas hoppas vi får var med :)) Så vi ligger i med sökträningen att tag till... vi har ju även en söktävling innan på hemmaplan.

Kelly har fått träna på i veckan inför kommande jaktprovsstart på söndag. Formen verkar fortsatt god även hon var väl het på första träningen efter helgen, även om hon skötte uppgifterna bra. Kan dock förstå att hon hade mycket överskottsenergi efter att bara ha varit sällskapsdam åt mamma Cosy i tre dagar på bruks SM ;)

Cosy har fått ett sökpass med träningsgänget och hon skötte sej ok. Det blev mycket lek o belöning hos figgarna,,efter snålisarna på SM ;) Efteråt firade vi SM bronset med tårta.

Idag har hundarna fått ett rejält konditionspass med cykling och så låånga linjetag  där jag cyklade ut och la olika områden med bollar och skickade härs o tvärs! Långa tungor blev det ;)) Bra!

Idag har Maria o Arraks debuterat på A-prov med en 2:a som resultat. GRATTIS! Bra jobbat! Nu är godkända praktiska jaktprovet klart! ..fattas bara tre 1:a pris på B-prov till SJCH :))  Kör hårt!

Trevlig Helg!
Tyvärr gick kameran sönder på bruks SM och är nu inlämnad på reparation så det dröjer innan det kommer nya foton här i bloggen o på hemsidan...Hur ska jag klara mej utan den ???

Vi blev uppmärksammade i tidningen oxå....
http://www.ekuriren.se/link.php?id=724648
Cosy var liite trött på att bli fotograferad..när vi kom hem.. ;)

Kommentarer
Postat av: Lena/Atlas

Grattis!! Hoppas ni kommer med.

2008-08-30 @ 20:04:12
Postat av: Lena & Gubben

Vad roligt,självklart kommer ni att komma med,dom kan ju inte vara utan er som nu visar vad ni kan,ni är bäst.Njut nu länge på era fina framgångar.

Kramar från oss

2008-08-30 @ 21:53:26
Postat av: Annica

Lycka till på provet! Kommer säkert att gå bra.

PS Tack för lill-truten den är inplockad av Nikki ;) DS / Annica

2008-08-31 @ 09:50:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0