Sökträning

Idag har vi tränat sök igen.Cosy gick riktigt bra trots att det var ett bra tag sedan sista träningen :)) Det har regnat massor inatt och fortsatte även en bra stund på förmiddagen. regnmätaren visade på nästan 40 mm i morse...:o..vet inte om det stämmer men vattenpölarna var STORA överallt!  Igår tränade vi lite brukslydnad på EBK. Fritt följ,framåtsändande,kryp,skall och metallapportering. Det mesta gick riktigt bra men framåtsändandet visade sej vara svårt när jag plockade ihop momentet igen... det blev liksom tre tempoväxlingar! galopp fram till ca 3 meter innan gruppen..trav igenom gruppen en bit för att sedan komma på att..visst ja,,jag skulle ju gå sakta :) Fortsätter att träna på och även om hon inte bryter av till skritt på SM så travar hon kanske iallafall liite saktare?
Kelly har fått ta det  lugnt och smälta den intensiva jaktträningen som varit i början på veckan. Hon har känts riktigt bra och är väldigt pigg o glad!!

Nu ska jag krypa upp i soffan  och  titta på DVDn från Lydnads SM som kom idag på posten.
Ska bli kul att se alla ekipage i finalen!

Trevlig helg!

Kommentarer
Postat av: Tessan o Jappe

Hej, ja då var det er vi såg! Vi var oxå där i går o tränade lydnad, det gick sådär. Kanske ses på klubben nån dag! Ha en fortsatt trevlig helg! Hälsn Tessan o Jappe (S-näs BK)

2008-08-10 @ 09:09:29
URL: http://www.prius.cybersite.se
Postat av: Lena & Gubben

Hej,Hej !

Lycka till på SM,jag håller tummarna för er,är säker på att det kommer att gå bra.

Kramar från oss

2008-08-13 @ 09:19:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0