Glada Nyheter!!

Började i morse att titta på avelsdata om röntgenresultaten från Kellys valpar kommit in..det hade dom och nu är 6 valpar röntgade och alla fria både på armbågar o höfter!! Härligt!!
Så kommer posten...och ett brev från Brukshundklubben som hälsar oss välkomna till bruks SM i sök!!
Cosy har kommit med som ordinarie hund i sökhundsgruppen!!  Vilken lycka!!

Nu måste jag lägga upp en bra träningsplan så vi är så bra förberedda som vi bara kan till den 23-24 augusti då SM går av stapeln i Västerås. Jätteskönt att det är så nära så vi kan bo hemma och åka emellan till tävlingen.
Tränade sök igår och det gick INTE bra så vi har en del att fila på!...hmm inkallningen tex. Får försöka hitta tillbaka till sökformen hon hade förra året då allt bara fungerade....och framförallt så får inte jag stressa upp mej, bara för vi kom med ;)
Kelly fick jaktträna istället igår kväll. Var hemma här i skogen och tränade med Mari o hennes juveler. Började med att lägga två sök på var sida om en stig med 11 dummys på varje sida. Ena sidan med lite berg upp o ner och den andra sidan med lite sankmark och kärr även om det var väldigt torrt.Tidigare i våras kunde dom nästan simma där:o Så fick Tassa o Kelly söka i varsitt område och hämta in 4-5 dummys var,.så bröt vi och kastade en dubbelmarkering åt dom var innan vi bytte sökområde och dom fick hämta ytterligare 4-5 dummys. Kelly jätteduktig! Känns bra! Tassa o Ladda gick oxå bra :) Cosy fick sitta och titta på när dom andra sökte,men fick en dubbelmarkering innan vi gick hem som hon fixade bra :))
Trevlig Helg!



Kommentarer
Postat av: Camilla och Offe m. familj

Hej!



Superstort grattis! Tävla både SM i lydnad och SM i bruks är det inte många som gör. Gu va ni är BRA!

Stort lycka till med träningen inför bruks-SM!

Kramar från oss // Camilla m. familj

2008-07-04 @ 22:52:47
URL: http://www.freewebs.com/blackyoffescott
Postat av: Britt

Här kan man snacka om att ligga på topp i alla grenar, det finns klara likheter mellan Cosy och en viss Carolina Klüft som jag citerar "Gå ut på Bruks-SM.et och ha skitkul!!!"! Vi håller tummarna som vanligt!!



2008-07-05 @ 16:41:56
URL: http://www.fyrasvarta.se
Postat av: Maria H

Jättegrattis till SM platsen! Har inte fått nått brev ännu-hoppas att de inte glömt mig....

2008-07-06 @ 21:29:52
URL: http://www.skogsborg.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0