Lycka till på unghundsderbyt!

I morgon den 6 juni är det dax för unghundsderbyt 2008 att gå av stapeln.Efter att i två år har hållits på Hvarsta gård utanför Eskilstuna, arrangeras det i år på Limmerhults Gård utanför Linköping. Flera av Kellys valpar startar och vi önskar dem ett STORT LYCKA TILL!! håller även en tumme för Anki och hennes Dusty :) Hoppas bara det inte blir alltför varmt för hundarna om denna värmebölja håller i sej.
Själva laddar vi som bäst upp inför lydnads SM och Cosy verkar laddad och allt känns bra. De mindre brister hon har är inga nyheter så vi hoppas på det bästa. Lite för sent att lägga om träningen nu , så vi kör på med positiva förstärkningar så får vi se vart det leder :)
Har haft bilen inlämnad på verkstan idag och fått bromsar och lite lampor fixade så nu kan vi åka till Öland med gott samvete. Ska försöka hinna med och sätta upp solfilm på rutorna oxå innan dess, om min bästis har tid att hjälpa mej nån kväll...Mari är en hejare på solfimsmontering :)

Igår kväll var vi ut till EBK och tittade på lydnadstävlingar. Skönt att bara sitta o titta o mysa :) Passade även på att träna lite hopp apport o fritt följ med Cosy. Vet tyvärr inga resultat då vi åkte hem innan prisutdelningen, men det blev nog inga höjdarpoäng i eliten då jag tror nästan alla nollade något moment.

ooo igen..LYCKA till på Unghundsredyt alla Kellybarn!!
Vet inte säkert vilka som startar, men har hört att det var över 130 anmälningar sammanlagt....ett riktigt getingbo!
HEJ HOPP!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0