Nya mål ;)

Så har det gått en dryg vecka sedan Ölands resan o lydnads SM. ..hehe och vi har inte gått ett steg fot sedan dess ;) Har haft lydnadssemester! men Nu laddar vi om för nya utmaningar och äventyr. Det har blivit en hel del apporteringsträning både på land och vatten.,vilket har gått bra. Det enda som strulat lite är markeringarna men med mer träning så tycker jag redan det går bättre :))..hihi nu har chuck-it en plockats fram och det slås bollar både kors o tvärs så fröknarna måste koncentrera sej ;)
Nästa tävling är Lag SM för retriever den 12 juli. Där vi är ett lag  "Team MCM" tillsammans med Maria o Arraks o Camilla o Nisse. Ska bli jätteskoj! Imorgon ska vi träffas och träna tillsammans..skoj skoj.

Idag har vi tränat personsök..och verkligen TRÄNAT...var noggrann att hon verkligen går precis där jag visar och prio ett idag var att hon iNTE fick gå för stora slag som hon har gjort sista tävlingarna. Det gick bra och som belöning för fina slag fick hon en figge direkt ut på andra sidan. Nu ska vi lägga krut på både söket o brukslydnaden..utifall vi skulle ha sån tur att vi ändå kommer med på SM i slutet på augusti....hmm anmälningstiden gick ut idag..så det blir en nervös väntan i ett par veckor innan vi får veta om vi står kvar på reservplats eller??
Ha det gott / Maud

Mina nyfikna tjejer:)

Kommentarer
Postat av: Lena & Gubben

Låter kul med lag-SM,vi håller alla tummarna för erat lag & för bruks-SM,hoppas,hoppas,hoppas,det vore så kul för eran skull & för många andra som hejar på er.

Fortsatt trevlig sommar,vi hörs.

Kramar från oss

2008-06-25 @ 21:28:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0