"Semester" o Söktävling..igen.

Nu har vi kommit hem efter några härliga dagar på Rosöga :)) Foton kommer inom kort att läggas in på hemsidan och på webgalleriet Picasa.
Så idag bar det iväg på söktävling till Skultuna. Det var inte det idealiska tävlingsvädret då det var full sol och väldigt varmt. Ojj vad Cosy flämtade...men hon jobbade på trots värmen. Vi startade sist av 7 tävlande så då hade det hunnit bli riktigt varmt i sökrutan.  Även idag hittade hon alla sina tre "gubbar" men var borta länge på ett par skick ,plus att vi fick lite oavsökt mark så betyget blev 8,5 -9 av domarna. håller med bedömningen. Efter en stunds vila var det dax för lydnaden som även den gick helt ok. Dock märktes att hon var "lite" seg i huvudet av värmen..Glömde tex att sakta ner vid gruppen på framåtsändandet ;o) Snittpoäng på lydnaden blev 261 poäng. .med hör o häpna..9,5 på skallet av ena domaren..Det ni! Därefter var det platsliggning med skott innan dagen avslutades med uppletandet. Det gick bra med betyg 9,5 - 10 och alla föremål hem. Slutsumman på tävlingen blev 573,25 poäng och vi vann och fick cert. Åsa o Frö kom 2:a endast 2 poäng efter och blev Distriktsmästare i Västmanland. Stort Grattis till er! Även 3.an Christian o Alfa fick cert. Grattis Grattis! Så det var tätt i toppen.
Hade ju hoppats på att höja snittpoängen till bruks SM..vilket inte blev fallet. men nu har vi iallafall försökt och får hoppas på mycket mycket tur om resultaten vi har ändå ska räcka. Är ändå nöjd med Cosy hon gör alltid sitt bästa! Hon var helt slut av värmen på söket men jobbar ändå vidare när jag ber henne. Vilken pärla hon är!!
Nu lägger vi ALLT krut på lydnadsträningen då lydnads SM är om två veckor på Öland..Jisses vad tiden går ;)
Trevlig Helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0