Jakt mm

Jag har uttökat hundflocken med två extra hundar tillfälligt över helgen :) Det är Lenas Cary (Cosys kullbror) och så lilla Jill 7 månader.Härliga okomplicerade o positiva hundar bägge två,,bara såå goa! Man märker knappt att det är två till förutom i bilen där det blir lite trångt ;) Lena är i Finland med Arron och tävlar internationellt A-prov. Vi håller tummarna för dom!!
Igår var vi på jakt hela dagen. Kelly fick börja på första såten som var ett  kombinerat and o fasandrev. det gick bra och efteråt kom ett par av skyttarna fram och berömde och tyckte hon varit så duktig:) Det värmer! En skytt var särskilt imponerad över  hennes eleganta hopp över staketet  med fasanen i munnen :))
Nästa såt var det bara lite efterapportering och det fick Cosy ta.
På eftermiddagen var det fasan och vi gick på linje med skyttarna. Här fick Cosy oxå gå. Hon skötte sej bra. Dock hände nåt konstigt på eftersöket  där hon plötsligt kommer tillbaka utan fågel och är väldigt låg och bara sätter sej bredvid mej o hänger med öronen o ser olycklig ut...Ser inga fel på henne och skickar henne igen och efter en del övertalning kommer hon igång igen och jobbar på som vanligt i full fart.
När vi kommer hem igen märker jag att Cosy inte mår bra. Är låg o dreglar lite och vill inte äta!! Då blir jag riktigt orolig..hon har inte matvägrat sedan hon var dräktig för 41/2 år sen! Kollar tempen och hon har 39,2,som kanske är lite högre än normalt. Usch det blev inte mycket sova inatt!
Idag mår Cosy bättre igen som tur är...och har ätit sin frukost om än inte med samma glupska aptit. Tempen är på 38,6 och hon är lite gladare igen. Hon får ta det lugnt idag och hoppas hon är helt ok snart. Jag undrar bara vad som hände på eftersöket?? Tänk om dom kunde tala vad bra det skulle vara.
Skulle ha tränat lite lydnad igen idag men det får vänta tills hon är samma vanliga Cosy igen.

Trevlig Helg!


Kommentarer
Postat av: Jill

Vad märkligt med Cosy. Hoppas hon repar sig snabbt och mår bra igen.



Ha en skön helg!

Kram

Jill och grabbarna

2008-11-08 @ 16:00:42
URL: http://www.jaktlabrador.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0