Kameran äntligen lagad

Äntligen kom meddelandet från El-Giganten att kameran var fixad! ...det har tagit över en månad o så hittade de inget fel!! Nu verlkar den iallafall fungera som den ska igen så något måste de ha gjort med den!!  Fotade lite på eftermiddan när vi gick lilla rastningsrundan.
Tränade lite jaktträning med Kelly med Mari o hennes hundar. Det gick bra!..men jösses vad hon sprang o lekte både på ditvägen till skogen och hem. Fick lugna henne så hon inte skulle göra sej illa. Cosy fick ta det lilla lugna,eftersom hon fick jobba hårt på jakten igår...och jag har oxå fått ta det lugnt idag :(..ryggen protesterar...Cosy skulle ha tränat sök idag,men vi fick tyvärr lämna återbud.


Hopp o lek!

kelly smyger..

Kelly o Cosy sitter fint

Min krasse :))

Kommentarer
Postat av: Jill

Konstigt det där hur något kan laga sig självt...eller hur.. ;)

Fina bilder blir det i alla fall :)

Var rädd om ryggen och ha en trevlig helg!

2008-10-03 @ 10:37:48
URL: http://www.jaktlabrador.net
Postat av: Cia

Jo, jag har ju glömt att be dig se till Mari lite extra nu när du är hemma från Norge. Hon fick nämligen en akut släng av magsår den där dagen då du tävlade NM-final...

2008-10-03 @ 10:38:28
URL: http://ciasblogg.blogspot.com/
Postat av: Maud

Jill

Ja mystiskt med kameran..men än så länge verkar den fungera som den ska..men är ändå lite skeptisk till hur länge. "Försöker" vara rädd om ryggen ;) Trevlig helg på er oxå!

Cia

Kan tänka mej det ;)..det är alltid värre att inte vara med på plats.Blir lugnare till helgen då vi är på samma aktiviteter ;) Trevlig Helg!

2008-10-03 @ 11:35:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0