Lugna dagar

Nu har vi haft några lugna dagar och bara samlat krafter med skogspromenader och mys i soffan.Nästa tävling blir troligtvis Länsmästerskapet i lydnad den 16/11 då Cosy ska försöka försvara titeln från förra året :)
Har även anmält Cosy till en söktävling den 8/11 men fick PM igår att vi bara står som 7:e reserv så den tävlingen kan vi nog tyvärr glömma ,då oddsen att komma med är minimala :(  För Kellys del ser det ut att vara ont om lydnadstävlingar..får se om vi hinner tävla någon ridhustävling i vinter innan hon får sina valpar,annars får vi vänta till försommaren.
Lite fotograferande har det blivit.. Ni får ha överseende om bilderna är oskarpa då jag har en gammal dataskärm som är så mörk så jag har svårt att se.









Livet leker!!

Kommentarer
Postat av: Meril

Grattis till det höjda snittet till nästa års SM! Än finns det ju tid kvar på kvalperioden och det skulle inte förvåna mig om ni höjer snittet ytterligare ett snäpp. Ni är så duktiga! Vi syns på Länsmästerskapet, då ska Helga debutera i 2:an är det tänkt. Få se om hon tänkt samma sak. ;0)

Meril

2008-10-22 @ 21:23:21
URL: http://www.merilshundar.sida.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0