Jaktprov i Garpenberg

I helgen startade vi.(Kelly o jag ) på jaktprov i Garpenberg i Dalarna.Vi var ett helt gäng sjörövare som kom till start. Jättekul. Kelly startade i 4:e par tillsammans med brorsan Arraks. Hon gjorde ett jättefint jobb och som domaren sa så följde hon min lilla papperslapp i handen fint på samtliga dirigeringsarbeten, både på land o vatten :)) och ser bara såå lycklig ut när hon jobbar :)) När man så tror att provet i princip är klart då vi "bara" har söket kvar. Hon brukar vara en duktig sökhund,men nu vet jag inte vad som händer?? hon hämtar in tre dummys ganska snabbt men börjar sedan fråga?? Jobbar vidare och hämtar in ytterligare dummy ,men frågar igen... Konstigt! Så vi får ett starkt 2:a pris..igen! Är ändå jättenöjd med Kelly! Nästa gång är jag övertygad att hon är sej själv igen och fixar söket galant ;) Arraks o Maria gjorde ett strålande arbete och belönades med ett 1:a pris! GRATTIS!! Jättekul! Andra sjörövare som gick bra var:
Mari o Tassa 2:a i ekl
Mari o Ladda 1:a i ökl
Ulrica o Iva 1 i ökl
Lena o Arron 1.a ekl
Anki o Piper 3:a ekl
massor med grattiskramar till er!
Här foto på 4 lyckliga 1:a pristagare som Leif Björklund fotat


Idag har vi tränat personsök med sökgänget och Cosy gick kanonfint! Är jättenöjd!
Kelly fick ett stort dummysök efteråt och hon jobbade fint hon oxå:) Nu var det visserligen betydligt mer lättsprungen terräng än myrmarken på provet men det känns ändå bra!

Kommentarer
Postat av: Lena & Gubben

Låter som ni haft en trevlig helg & det är det viktigaste för det kommer flera tävlingar men inte just den gångna helgens trevligheter ni hade,nästa gång fixar ni allt kanon,lita på det.

Ha det gott / Kram från oss

2008-09-02 @ 23:25:28
Postat av: Camilla och Offe m. familj

Hej!

Här ligger ni i för fullt! Så härligt att läsa om era fina resultat och träningspass. Stort Grattis till reservplatsen till landslaget, vi håller tummar o tassar för att ni får komma med. Det vore jättespännande tycker jag.

// Kram och fortsatt lycka till med allt ni tar er för! // Camilla och Offe m. familj

2008-09-05 @ 09:43:20
URL: http://www.123minsida.se/blackyoffescott

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0