Lydnadstävling

Idag startade Kelly på årets första lydnadstävling. Det var på EHDK här hemma.Som alltid var det en jättetrevlig och bra arrangerad tävling med ett stort prisbord som vanligt :) Vi hade även tur med vädret som idag var betydligt mildare än i går. Hade väl lite förhoppningar att Kelly skulle ta sitt 3:dje första pris i elitklass och därmed bli SLCH. Tyvärr lyckades vi inte med det utan det fattades 6 poäng till 1:a pris. Kelly tappade dyrbara poäng i början med ett dåligt fritt följ och ett missat skifte på "Gå runten" sedan tyckte jag hon jobbade upp sej men det räckte inte ända fram idag. Vi får ta nya tag i sommar och fixa den där sista ettan :) jag vet ju att hon kan ;) Kelly vann ändå klassen på 250 poäng och fick en mängd fina priser!
Ladda debuterade i elitklass idag och på samma tävling och gick riktigt bra men en oturlig 0:a på rutan gjorde att det inte räckte till 1:a pris där heller idag.
Nu får vi hoppas att Kelly är dräktig och har ett litet gäng små puppisar i magen. Hon har tappat aptiten sista två dagarna och äter väldigt sakta så jag hoppas det är ett gott tecken på att det finns nånting därinne i maggen;)

Läs mer om tävlingen på hemsidan  www.labbetjejerna.se

Ha det gott!


Kommentarer
Postat av: Jennifer

Oj vad nära....men som du skriver, hon har gjort det förr så den där sista 1:an kommer att sitta som en smäck i sommar!! Du bara "håvar" in championaten :)med dina tjejer.

Ladda, Maris lilla gula?? Jösses är hon så stor så hon tävlar i elitklass....känns som om hon är en liten puppie. Usch vad tiden går fort.

2009-01-11 @ 21:32:11
URL: http://www.redlegs.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0