Diverse träningar...

I veckan som varit har vi kört ett lydnadspass inför lördagens tävling. Träffade Lena o Mari på Balsta och körde igenom elitmomenten. Cosy var på hugget och tjuvstarterna låg i luften ;) Hon är så härlig och det känns bra inför tävlingen:))  Tack Lena o Mari för kommendering! Det var roligt att se Lenas Spot som 7 månader gammal klarade av störningarna av rullande fotbollar som kom farandes då och då ;) .det blir nog bra det där när han blir stor. Ladda ser oxå fin ut så jag håller tummarna för ett championat på lördag ;)
Idag har vi varit och jakttränat med Maria o Arraks,Yvonne o Alli och Mari o Ladda o Tassa. Maria hade förståss med lilla Decco oxå som är helt bedårande söt :))
Vi tränade långa vattenmarkeringar och sedan vattendirigering igenom lite vass och snett ut från markeringarna. Det gick bra men jag fick hjälpa Kelly lite på andra markeringen..det strömmade på ganska mycket så hon föll ner lite för mycket med strömmen och gick ner mot den markeringen hon redan hämtat. Cosy gjorde det helt ok.
Sedan tränade vi på att skicka långt uppe på stranden och att hundarna skulle gå en rak linje rakt ut i vattnet på en vattendirigering. Inte det lättaste men efter lite diskussioner så gick det bra. Avslutade med låånga dirigeringar på land över hela betesmarken till två olika områden. Kelly var jätteduktig och lydde mina tecken fint. Cosy hade lite svårare och vinglade fram hit o dit över marken :o..men till slut kom hon fram dit hon skulle :)
Efter att vi tränat klart så fikade vi och räknade sen ihop våra dummys och då visade det sej att en av mina saknades. Gick och letade och upptäckte att den låg kvar på en vattendirigering. Så det var bara att plocka ut Cosy igen ur bilen och skicka henne på en lång vattendirigering. Det gick bra och så var sista apporten hemma.

Stort GRATTIS till Lena o Tanni som som vann GRK´s A-prov på Sundsta idag och blev A-provschampion!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0