Lydnadstävling på Strängnäs Bk

Idag var det lydnadstävling på Strängnäs Bk. Det var många hundar som kom till start. I eliten var det 14 hundar anmälda men 12 stycken kom till start. Jättekul med så många! Vi lottade och Cosy fick startnummer 6, Ladda 3 och Avec 5.Roligt med tre searoverhundar i elitklassen:) Lite synd bara att vi fick startnumren efter varandra så jag inte kunde se Avec.Det började bra med sitt i grupp och alla tre fick 10. Så på platsliggningen gick det bra ända tills vi var på väg tillbaka...då började lopporna bita på Cosy och hon måste naturligtvis försvara sej och började klia...grr med följden att hon satte sej upp..Fy vad onödigt! Fick en 5:a.Tur att det bara är koeff 2.

Så var Ladda först ut av oss och hon skötte sej bra :) Hon fick ihop 263,5 poäng och ett 1:a pris och därmed var championatet i hamn. Stort Grattis!!
En liten stund senare så var det Avecs tur. han gjorde ett bra program och klarade ett 1:a pris med god marginal trots en 0:a på hopp apport. Så även han blev Svensk Lydnadschampion! Stort Grattis Lena!

Så sist ut  av oss var det Cosy. Hon gjorde ett bra program förutom några småmissar. (ett par dk) så jag är nöjd med hennes insats. Vi fick ihop 277,5 poäng och slutade på en 3:e plats!
Vann gjorde Guldgruvans Move on Tassa på fina 299 poäng före Micke o Roddan på 284 ? tror jag.
Stort Grattis till er!

GRATTIS GRATTIS!

 

Två nyblivna Lydnadschampions :))


Kommentarer
Postat av: Lena,Gubben & Spot

Grattis,Grattis :)

Jädrans loppor som störde Cosy,men det ju ju bra trots det.

Och Gratta Marie till deras fina nya titel SLCH.

Kram

2009-09-20 @ 08:34:16
URL: http://www.vallgubben.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0