Länge sen..

Ja det var längesedan jag uppdaterade bloggen. Men det finns intre så mycket att skriva om just nu. Vi har tagit en vilopaus från träningen i vinter och bara gått långa promenader och haft mysigt. Fast nu börjar vi längta efter lite träning igen och har börjat lite smått.Har kört ett par mikropass med endast ett par lydnadsmoment och ska börja öka träningsdosen;) Anmälan till första lydnadstävlingen för året är inskickad och det blir start i Surahammar 21/2 för Cosy.Börjar vänta så smått att Kelly ska komma igång med sitt löp,men tror nog att hon dröjer ett par veckor till...även om det markeras friskt på promenaderna, men så brukar hon hålla på ett bra tag innan.
Var till ÖB och handlade lite igår och hittade ett par reflexvästar till hundarna för 10 kr styck som jag naturligtvis inte kunde låta bli att köpa ;) så nu syns dom fint i mörkret. Kelly fick en orange och Cosy en gul.
Måste bara sätta in en härlig bild på "Ella" som valp. Tack Katarina!
Tänk om knappt en månad fyller hårdrockarna 1 år. Då är det dax för röntgen. Tänk vad tiden går!

Ella som valp

 

Ella nu :)




Kommentarer
Postat av: Lena Gubben Spot

Hejsan !

Länge sedan sist :(

Snart börjar man nog vakna upp från vinter idet & kylan.Börjar känna att man är lite ringrostig med träningen,måste ändra på det.

Hoppas vi kan ses snart :)

Ha de gott / Kram från oss

2010-01-22 @ 21:05:28
URL: http://www.vallgubben.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0