Distrikts Mästerskap på Strängnäs Bk

I helgen har det varit DM på Strängnäs Bk. I fredags kväll var det lydnaden som avgjordes och här vann Mona med sin bc Alfred på 303 poäng. Stort Grattis till ett jättefint program. Cosy var duktig och kom 2:a på 291 poäng. Är nöjd med hennes insats efter nästan 5 månaders tävlingsuppehåll :) Men nu startar vi upp med matchningen inför SM i juni. På 3:dje plats kom Leif och Lakrits från Botkyrka.

Så i lördags var det sök och spårtävlingar. Vi hade samling kl.7 på morgonen och vi började med skogsarbetet. Cosy lottades till startnummer 4 av 5 elithundar. Det var en rolig bana som inte var alltför tungsprungen men med kluriga legor. Cosy var jätteduktig och jobbade på bra även om hon inte alls har den kondition som egentligen krävs. Men hon har en kämpaglöd och en härlig vilja:) Hon hittade sina 3"gubbar" och belönades med 9,5. Därefter åkte vi tillbaka till klubben och fikade och det blev ganska lång väntan till kl.13. Då var det platsliggning med skott ihop med högre o lägre hundarna som var kvar efter sökarbetet.Efter att några brutit så var vi sammanlagt 7 hundar kvar.Cosy låg fint betyg 10-10. Så var det lydnaden. är nöjd med henne här med och hon skrapade ihop 262,75 poäng :)Därefter var det uppletande. Högrehunden började och sedan var det eliten. Cosy jobbade fint men hittade bara 3 föremål. det hon missade låg nära bland stenar, betyget blev 8-8.
Slutpoängen blev 586,25 poäng med CERT och det räckte till en 2:a placering., endast 6 poäng efter vinnaren.
Detta var Cosys sista brukstävling i karriären och jag är jättenöjd!!! Hon hade egentligen redan blivit pensionerad men jag blev "övertalad" att köra en sista tävling så vi skulle bli ett lag till DM. Nu blev vi inte det ändå tyvärr pga bortlottningar och sjuka hundar. Synd. Men det känns underbart att få sluta med ett cert!!

Mari och Ladda gjorde återigen en fin Lägretävling i sök och vann klassen på fina 540 poäng och fick sökarbetets enda dubbel 10:a. Stort Grattis!!


DM i sök 2010


DM i spår med endast retriever på pallen!!
Stort Grattis Anders o Frazze som vann!!


Lägre klass sök
Grattis Mari o Ladda


Kommentarer
Postat av: Annica

Stort grattis! Kul att se så många retrivers på pallen hälsa Marie så gott! / Annica med nu 3 retrievers.....+ 2 BC

2010-05-03 @ 06:26:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0