Lite blandat


Cosys rehab fortsätter och vi åker till Redog i Västerås där hon får träna på  (rullband i vatten) Water Treadmill. Det tycker hon är toppen ,särskilt om hon får en dummy i munnen så går hon in för träningen till 110 % :-) Hon blir så lycklig när vi kommer dit!
Annars går vi promenader som vanligt härhemma med lite inslag av träning för Rhea och Kelly. Kelly får mest långa linjetag mest för konditionens skull. Rhea får oxå linjetag (men inte lika långa ;-) Så har vi även börjat med uttecken. Det snappade hon direkt , men sen när jag la in en visselsignal innan jag skulle skicka ut..då blev det stopp..haha det förstod hon inte alls..lilla gumman. Men efter att ha gjort igen ett par gånger utan signalen så gick det bra. Provade sen igen med stoppsignal dagen efter och då var det inga tveksamheter. Duktig liten Rhea! Har även lagt sök en gång med 5 bollar och hon fick hämta 4 och gjorde det bra..Inga tveksamheter och söker fint. Kelly fick hämta hem den sista.
Passade på att väga Rhea när vi var på Redog..den stannade på 18,2 kg och hon är nu 7 månader.
Cosy väger 23 kg och Kelly 24,3 kg
Den 7 november gick jag kurs som åhörare på Lilla Träskaten när Kicki och Bolly höll kurs. Väldigt bra med bra övningar som ska praktiseras med Rhea så småningom. På eftermiddagen kunde Rhea vara med ute och sitta o titta på och hon skötte sej bra.

Kursen på Lilla Träskaten "Eva o Madde"

Eva o Madde


Cosy,Rhea o Kelly


Mor o dotter


Rhea 7 månader


Cosy


Hejhopp va kul det var!!..gissa vem??


Svart schäfer?? nää


Rhea kopplar av fint när Kelly jobbar


Kommentarer
Postat av: Lena Gubben Spot

Hejsan !



Tråkigt med Cosys hälta,hoppas den snart är borta,dom är så duktiga & trevliga på REDOG.

Ser att lilla Reha blivit "stora damen" & en duktig sådan,kul.

Ha en bra helg,undrar när vi ska hinna ses :)

Kram

2010-11-20 @ 14:22:04
URL: http://www.vallgubben.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0