Hjärtegrynet är hemma igen :)

Igårkväll fick jag hämta hem Rhea från Strömsholm. Hon blev så glad att få komma hem. Hon är pigg och mår så bra som hon kan efter en sån stor smäll. Äter med god aptit och vilar därimellan. Det är bara korta rastningar som gäller fram till återbesöket i nästa vecka...men hon är pigg och gör lite hoppsa steg av lycka när vi går ut.. Största problemet när vi kom hem var att få till medicinlistan :O men efter ett par samtal till Strömsholm idag så tror jag vi löst det på bästa sätt.Får bara hoppas att magen tål allt, fast än går det bra.
..den äckliga pinnen som hon sprang in i fick vi med oss hem i en påse..uaag!
Nu ska vi bara mysa hela helgen...Även Cosy o Kelly blev glada när hon kom hem och särskilt Kelly har saknat henne mycket. Dom är så gulliga mot varann och bägge två smyger gärna intill och vill ligga nära henne...man funderar lite hur dom tänker....precis som dom försöker stötta på sitt eget sätt. Gullungarna!

Kommentarer
Postat av: Cina

ojojoj, ont i magen när man läser om "olyckan". Men ibland ska man ha en liten turängel på sin sida. Skönt att allt verkar ha gått bra.



Kram från Solna

2011-02-26 @ 13:17:48
Postat av: Malin o Vera

Stackar stackar er. Vi håller tummarna för ett snabbt återhämtande. Tur att vi har alla fantastiska djursjukhus som hjälper våra dyrbaraste familjemedlemmar när de behöver det! Kram från Malin o Vera

2011-02-27 @ 14:10:08
Postat av: Lotti

Så fruktansvärt att se bilder och höra hur det gick till!!! Vilken lycka att du hade Yvonne och Jimmy som kunde hjälpa dig! Skönt att det slutade så väl - krama lilla Rhea från Doris och mig!

2011-02-28 @ 21:18:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0