Searoverträff och träning

I helgen hade vi kennelträff på Kungsbyn i Västerås. Hade en fantastisk helg och såg många duktiga hundar o förare. Jag o Maria hade hand om och var behjälpliga på en träningsstation. Där var det högt gräs och tät undervegetation så det var inte lätt för hundarna. Markeringar o dirigeringar av lite olika svårighetsgrad var det här. På lördagen var det ökl/ekl hundar och på söndagen nkl. Tack Anki o Lena och alla sjörövare för en jätterolig helg!
Tränade lite efteråt men Rhea var inte i form. Dålig och markera och allmänt ofokuserad! Kanske tog för mycket på krafterna att sova borta och sen ligga i bilen hela dagarna och se o höra alla skott o kast.. Jaja så kan det vara ..
 
Gick ut hemma sen och tränade markeringar med chuck it o tennisbollar i varierad terräng , men då gick det bra. Så jag hoppas att hon bara var trött i helgen.
 Var och tränade vatten häromdagen och lite foton kommer här nedan :-) Tyvärr inga foton från helgen då kameran låg kvar i stugan. Lite foton finns på Searovers hemsida.
 
Rhea
Kelly
Åhej..inte lätt att komma upp
Rhea
Rhea..ja vattenpassionen är det inget fel på ;-)
Rhea igen
Rhea på väg mot vattendirigering
Rhea på väg in och Kelly på väg ut
Fina Kellygisen väntar på sin tur
Avslutar med landmarkering
Tack o hej från oss!..Nu laddar vi för helgträning för Åsa Norrby o Bobby Robertsson :-) Så kul det ska bli!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0