FRK/Bergslagens Påsk WT

Idag har Rhea och jag startat på FRK/Bergslagens WT i Kungsör.  Vi har haft en härlig dag i goda vänners lag och i ett strålande väder. Är nöjd med Rheas insats även om det alltid kan göras bättre .Lite ringrostig är man alltid såhär första tävlingen för året. Nu vet jag vad vi behöver träna mer på ;-)
Vi började på ruta 5 som var en dirigeringsstation som började med en kort sträcka fotgående och där hunden sen skulle skickas över ett dike med lite växtlighet och över ett gärde mot en sten. Snett till höger i en träddunge låg öppenklassens dirigering som störning så det gällde att inte släppa upp hunden där. Här blev det 18 p
Ruta 1  började även den med ett kort fotgående innan en dubbelmarkering. Betyg 20p och Rhea fick även domarens pris och rutans enda 20 poängare. :-)
Ruta 2 Linjetag med närsök till en buske dit hunden skulle skickas 2 gånger. Ena dummyn låg gömd framför och den andra bakom. Betyg 20 p och domarens val på denna ruta :-)
Ruta 3 Fotgående fram till startplats för en dubbelmarkering. Betyg 14.
Ruta 4 Började även den med ett kort fotgående till startplats och sen en dubbelmarkering. Betyg 18 p
Sammanlagt blev det 90 poäng som räckte till en 3:e placering efter Mats o Pondus som kom 2:a på 92 p. Samma poäng som vinnaren Lotti och Rheas syster Doris :-) Stort Grattis till er!
Stort Grattis även till er andra som gjorde fina resultat!
Stort TACK till arrangören, domare och funkisar för en trevlig dag!
prispallen i ekl
Rhea väntar vid en station
Camilla och Pax som kom 3:a i nkl på fina 93 poäng. Grattis!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0