Searoverhelg!

Vilken härlig helg vi haft! Strålande sol, glada människor o hundar när kennelmammorna Anki o Lena ordnade årets Searoverträff! Igår var det Workingtest när årets SearoverMästare skulle koras. Stort GRATTIS till Madde som tog hem titeln med sin fina unghund Scilla!
Mästarinnorna Madde o Scilla!
Workingtestet började med elitklassen. Rhea hade ingen bra dag och poängen stannade på blygsamma 67 p. En del förarmissar från min sida får jag ta på mej.. men så kan det vara ..lätt att vara efterklok, men visst blir man lite besviken :-( På eftermiddagen var det dags för nkl och Frank. Han började med att knalla på första apporten. Håhåjaja men men vi har ju inte tränat på att någon säger när man ska skicka, så det var inte hans fel. Sen tränade jag och la in ett stanna för säkerhets skull och då gick det bra. Annars var han duktig och fick ändå ihop 73p med en 0:ad apport.
Idag samlades vi igen för träning. Delade in oss i 3 grupper. I ekl gruppen var vi bara 6 stycken så vi fick toppenträning, men många glada skratt och hejarop. Rhea började lite dåligt, men skärpte till sej och gick bara bättre o bättre så slutet gott allting gott ;-)
Tack alla för en härlig dag! Ett Jätte TACK till Anki o Lena som ordnar så bra för oss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0