Skånetripp :-)

 
Fredag den 26/9 bar det av mot Skåne tillsammans med Maria, Deco o Diesel för en rolig semester :-) Vi hade hyrt ett mysigt hus där vi bodde till onsdag. Allt var bra där förutom gårdens hundar :-( (deras colliehane kom rusande och flög på Rhea på söndagen) som tur var verkar det ändå gått bra och jag har inte upptäckt några bitsår.
På lördagen startade vi på A-prov. Det var debut för Rheas del. Tycker hon skötte sej bra och det var riktigt roligt! Dock blev det alldeles för mycket på sista såten och hon blev olydig så vi stannade på ett 3:e pris. Det var ett svårt prov och Maria o Deco blev bäst med ett 2:a pris. Förutom Rhea var det ett 3:e pris till och resten fick 0:or av 12 hundar. Vi hade en härlig dag med trevlig stämning och domare som  lotsade oss igenom dagen. Tack alla som var med... förutom flatten som gjorde Rhea sällskap och simmade i vägen på vattendirigeringen.
Söndagen så åkte vi till ett ställe och gick en långpromenad. det .blev dock  lite längre än planerat då vi gick vilse bland alla spår. Så härligt! På måndagen åkte vi till Teba i Höör och shoppade, och så åt vi en god lunch på Bosjökloster. Satt ute i solen i nästan sommarvärme. Sen åkte vi och tränade lite med hundarna.
Tisdagen var det kurs på rapphönsjakt och jag gick med i linjen utan hund. Ett härligt gäng hundförare och skyttar, men det var inte lätt att gå i höga sockerbetor och potatisblast. Det har varit härliga dagar med god mat o dricka och mycket skratt! Det här gör vi om nästa år!
 
Rhea
huset
 
 
köket
Diesel, Deco o Rhea på långpromenad
Bosjökloster
 
Lunch på Bosjökloster
Rosor på Bosjökloster
Rosor Bosjökloster
Ett fält med pumpor
Rapphönsjakt i betor
Maria i potatisen :-)
Deco
Deco
Deco
Maria o Deco i de mindre sockerbetorna :-)
sockerbetor! Inte lätta att gå i...
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0